Alexis Sanchez

Det har ikke gått så veldig mange dager siden Alexis Sanchez gikk inn portene på Old Trafford etter sendt Henrikh Mkhitaryan motsatt vei.

Idag har tidligere midtbanespiller med over 200 kamper for Manchester United, Paul Ince fortalt verden han mener Alexis Sanchez angrer på at han ble med på byttedealen.

Les: Real Madrid har flyttet fokus bort fra Manchester United-keeperen

Skrur vi tiden tilbake til sist sommer var valgmulighetene mange, men Arsenal ville ikke la han gå, listen var lang over klubber som ville bla opp for 29 åringen. Listen inkluderte klubber som Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea, og Manchester City i tillegg til Manchester United.

https://twitter.com/MUFCScoop/status/974001191117099008

Også da vi kom inn i januar måned var Manchester City manager Pep Guardiola, som Sanchez har spilt for før fortsatt med i gamet, men fordi Arsenal ikke klarte å få til en overgang med Monaco, ving Thomas Lemar gikk avtalen i vasken.

Les: Tidligere Manchester United-kaptein: -Han er et stort problem

Det å fortsette å være i Nord-London var ikke noe alternativ, hverken for Arsenal, som måtte latt han dra gratis til sommeren, eller for Alexis Sanchez som ville bort. – Ikke var han spesielt populær heller.

Journalisten Raphael Honigstein sier i sin podcast at Arsenal-spillerne desperate etter å bli kvitt han. «Det høres ut som en vits når Arsenal sier at de «endelig har blitt kvitt Alexis Sánchez», men det er underkommunisert hvor sterkt hele Arsenal-garderoben hatet Alexis Sánchez.»

De fleste var fornøyde i Manchester United over bytteavtalen, men etter noen uker har ikke Alexis Sanchez klart å være så effektiv som alle håpet på.

Og en tidligere Manchester United-stjerne som allerede er sikker på at Sanchez angrer sin beslutning om å gjøre overgangen til Old Trafford, er Paul Ince.

Snakkes i et intervju med Paddy Power, Ince, spilte for Manchester United fra 1989 til 1995, forklarte:

«Sanchez fortsetter å prøve å gjøre ting og få ting til å skje, men jo mer han gjør det verre blir det.»

«Jeg vil satse på at han sikkert ønsket at han hadde ventet til slutten av sesongen og gått til et annet lag.»

https://twitter.com/FootyHumour/status/973941135302381569

«Kanskje Jose planlegger å bringe inn spillere som passer til  Lukaku, Sanchez og Pogba, men hvor mye mer kan du bruke for å tilfredsstille andre spillere?

‘De trenger å se på seg selv og hvordan de spiller, i stedet for å stole på andre for å hjelpe dem ut.’

Sjekk ut oddsen