Patrick Vieira hadde ikke nubbsjans – Balotelli manglet noe essensielt

Vet ikke om denne var myntet på deg, Mario. (foto: balotelli, twitter)

Mario Balotelli er mye på en gang. For supporterne skaper han underholdning, for klubben scoringer – og for manageren en god dose hodebry. 

Før legenden Patrick Vieira kom til Nice som manager, sommeren 2018, hadde Balotelli scoret 43 mål på de første to årene i klubben.

Les: Talksport: Liverpool i samtaler om overgang i januar

Så sa det stans, helt stans. Nå innrømmer Vieira både at han ikke lyktes med å få det beste ut av italieneren, men også at Balotelli ikke er som andre barn.

-På det tidspunktet tror jeg det var veldig vanskelig for ham å forstå at fotball handler om å samarbeid og lagets prestasjoner, sier Vieira ifølge Football italia.

Les på Popidol: Først tok de bort Grid Girls og nå skal de bli miljøvennlige

Og sett bort fra det egosentriske verdenssynet, hadde Super-Mario noen gode sider?

-Det har ingenting med spillerens talent å gjøre, for han er virkelig et spesielt talent. Men det er skuffende at jeg ikke fikk det beste ut av ham. Han er nødt til å forstå at hvis han skal spille på dette nivået, så er han nødt til å være en del av laget, avslutter Vieira.

I sommer dro Balotelli tilbake til Serie A og Brescia, hvor det har blitt 2 mål på 7 kamper så langt.  Kanskje han her slipper å tenke på de andre spillerne?

Les: Pog ba kan rekke første luke i julekalenderen