El gigante.

De som har avskrevet Cristiano Ronaldo og tenkt at Paris Saint-Germain får det lett i neste ukes Champions League kamp har ikke fått med seg den forvandlingen som har skjedd de siste dagene.

Lørdag kveld vant Real Madrid 3 – 1 hjemme mot Getafe med en gnistrende Ronaldo som scoret mål nummer 300 og 301 for Real Madrid i La Liga. Gareth Bale som var en del av sist ukes pinlige tap mot Espanyol hadde en god start og er i ferd med å komme i form igjen. Det var han som åpnet scoringsballet med det første måltet etter 24 minutter.

Real Madrid vant 3-1 hjemme mot Getafe lørdag kveld. Dermed reiste den spanske giganten seg etter tirsdagens pinlige ligatap mot Espanyol.

Cristiano Ronaldo scoret like før pause sitt 300. seriemål for Real Madrid. Getafe som håpet å komme inn i kampen igjen og fikk en redusering etter 66 minutter fikk svar på tiltale 12 minutter senere av Ronaldo  som avgjorde kampen med et perfekt hodestøt.

De Ronaldo passerte 300 kom han i en eksklusiv klubb. Det er nemlig ikke mange som har scoret over 300 mål for samme klubb i de fem største ligaene.

• 372 mål Lionel Messi for Barcelona på 408 kamper i La Liga
    365 mål Gerd Muller for Bayern München på 427 kamper i Bundesliga
    310 mål Dixie Dean for Everton på 362 kamper i Premier League
    301 mål Cristiano Ronaldo for Real Madrid på bare 286 kamper i La Liga

14 mål på 8 kamper sier noe om formen, etter det andre målet til Ronaldo tenkte sikker Real Madrid trener Zinedine Zindane det var lurt å spare han litt før tirsdagens Champions League møte i Paris og han ble resulutt byttet ut.

Real Madrid – Getafe 3-1
La Liga
24′ 1-0 Gareth Bale
45′ 2-0 Cristiano Ronaldo
47′ 2-0 Loic Rémy
65′ 2-1 Francisco Portillo
78′ 3-1 Cristiano Ronaldo