Marcin Bulka

Chelsea har sovet i timen, og nå vil de miste sitt enorme keepertalent Marcin Bulka til Paris Saint-Germain uten å tjene en eneste krone. 

Le Parisien har oppdaget Polens U20 målvakt, som ikke lenger har kontrakt på Stamford Bridge, tett «om-slynget» av folk fra Paris Saint-Germain. – Avisen skriver videre at de skal ha blitt enige om en avtale med 19.åringen  på tre år og at den avtalen snart annonseres.

Les: Markus Henriksen får ny manager i Hull

De som har observert Marcin Bulka på trening og i kamp omtaler han som noe av det tøffeste de har sett hos en så ung keeper. Selv en klubb som Chelsea kan ikke holde på et så stort talent på navn og penger alene. Chelsea hadde allerede mistet han lenge før Paris Saint-Germain kom på banen.

Bulka stod mye for Blues i pre-sesongen i fjor, og klubben var ivrig etter å få ham til å signere en ny avtale, men klokelig nok hadde spilleren hadde tvil om han ville kunne gjøre et skikkelig gjennombrudd på Stamford Bridge spesielt siden Ankomsten av Kepa Arrizabalaga i fjor sommer.

Les: Strengt tatt er det vel ikke en «cupbombe» når Tromsø blir slått av Kongsvinger

Målvakten har vært med Chelsea siden han var 16 år da han signerte en treårig kontrakt med Blues.

Bulka forventes å være tredje keeper på Le Parc des Princes og vil gi konkurranse til Frankrike internasjonal Alphonse Areola etter at Paris Saint-Germain vant kampen om den høyt aktede målvaktenes underskrift.

Paris Saint-Germain skal ha lovet et intensivt program for 19 åringen slik at ikke hans utvikling stagnerer.

Les på F7: Viktor Hovland får bred omtale i amerikanske medier