Lionel Messi bak.

Det er ikke lenger Manchester City ifølge spanske medier som er nærmes å kunne signere Lionel Messi når hans kontrakt med Barcelona går ut på dato til sommeren. Vi har allerede fått med oss god snakking fra Neymar, nå ruller Paris Saint-germain ut resten av sin strategi for å friste verdens mest populære argentiner.

Les: Et skritt nærmere tidenes råeste angrepsrekke

Her er hva PSG kan tilby Messi:

En enorm kontrakt
PSG er en av de rikeste klubbene i verden, med en stall av høyt verdsatte spillere som Neymar, Keylor Navas, Kylian Mbappe og Mauro Icardi. Den franske klubben ville være i stand til å matche Messis nåværende inntjening i Barcelona, ​​eller hvis de klarer å sikre seg store salg, kan de forbedre dem enda.

Et stort prosjekt
Champions League er fortsatt PSGs hovedmål, og når det gjelder å oppnå det, kan Messi utgjøre forskjellen. 33-åringen ville skapt historie hvis han vant pokalen med PSG. Estra bonus å gjøre det sammen med gamle lagkamerater AngelDi Maria (Argentina), Marco Verratti, Marquinhos, Rafinha Alcantara og Leandro Paredes (Argentina).

Kjente ansikter
Messi kjenner allerede noen få av PSG-troppen. Han ble nære venn med Neymar mens de spilte Barcelona, ​​mens han også har spilt med Di Maria og Paredes med Argentina. Det er mer søramerikansk blod i Keylor, Rafinha og Marquinhos.

Livskvalitet
Barcelona er kanskje en av de beste byene i Europa, men Paris er en hovedstad som ingen andre.

Ligue 1
Med PSG som det dominerende laget i den innenlandske ligaen, kan de fokusere på Champions League-suksess.

Les: Claudio Ranieri i knalltøffe forhandlinger