Paris Saint-Germain forbereder gigantbud på Gianluigi Donnarumma

(c) Bilde AC MIlan: Gianluigi Donnarumma
Top Article ad

I dag ligger AC Milan på 5.plass i Serie A med sekspoeng igjen å kjempe om. Paris Saint-Germain-Germain er i ferd med å forberede et bud på 50 millioner euro for Gianluigi Donnarumma, hvis AC Milan ikke kvalifiserer til Champions League.

Ifølge avisen La Repubblica, hvis Rossoneri er avslutter utenfor de fire beste i Serie A, vil de bli tvunget til å selge sine mest verdifulle aktiva for å å ikke bryte ytterligere med  Financial Fair Play-reglene.

Målvaktenes agent Mino Raiola har nylig fått et et verdensomspennende forbud mot meglerforbindelser fra FIFA, men har et utmerket samarbeid med begge klubber.

Les: Mino Raiola kommer trolig ikke til å lære til tross for FIFA reaksjoner

Paris klubben har god erfaring med italienske «keepere», med både Gianluigi Buffon og Salvatore Sirigu som voktet buret Parc des Princes de siste årene. Paris Saint-Germain får konkurranse fra Manchester United som vil signere 20 åringen hvis de får solgt David de Gea. Calciomercato. com skriver det har blitt viktig å senke lønnskostnadene på Old Trafford som følge av lavere inntekter ved at de ikke spiller i Champions League neste sesong.

Les: Krangler så bustene fyker på San Siro