Pappaen til Neymar har snakket med media igjen

Skjønner ikke hvorfor Neymar skal forlate denne gjengen. (foto: psg, twitter)
Top Article ad

Hvis Neymar trenger å sette ut et rykte trenger han bare å snakke med sin far og be han om å holde kjeft. Det har ikke gått en dag siden den bråkete milliardovergangen til Paris-Saint-Germain fra Barcelona sommeren 2017 at det har vært rykter om at Neymar er på vei til en eller annen klubb for et nytt rekordbeløp. 

Neymar har scoret 48 mål og har 27 assisterer siden han ankom Frankrike. Neymar Sr er et sjeldent bevis på at foreldre kan være gode agenter. Han har gjennomført tidenes største deal i «trøblete» farvann og nå legger han grunnlaget for først økt lønn og så en ny rekord deal.

Les: Når Morata får ros etter Norge-kampen, skjønner du at han har vært langt nede

Neymar har nylig kommentert spekulasjoner om sin fremtid, som mer enn hintet om at  Real Madrid var uaktuelt, mens spanske Diario Gol uttalte forrige måned at Manchester United er «seriøs» i sitt ønske om å bringe Neymar til Old Trafford for 230 millioner euro.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Imidlertid har hans agent – Neymar Sr. – avslørt at forhandlinger om en ny avtale allerede har funnet sted – og Neymar trives i Paris.

«Han er i det andre året av kontrakten hans, så han har fortsatt tre år før kontraktens slutt,» Neymar Sr.til UOL.

«Vi snakker allerede om en forlengelse med PSG.

«Hans navn er spekulert i siden han var 17, fra det øyeblikket han gjorde sin profesjonelle debut.

«Neymar har bare hatt to overganger i livet, men det har vært spekulasjoner i 10 år»

Popidol: Se den nye John Wick: Kapittel 3: Parabellum traileren

Sannsynligheten for at Neymar blir i Paris ser ut til å være forholdsvis stor, – ryktene skal ha det til at han først vil levere en Champions League triumf før han går videre og da enda en gang sette verdens rekord på overgangsmarkedet.