Pappa og agent er bekymret Arsenal krever for mye

238
Shkodran Mustafi

Pappa agent til Shkodran Mustafi er redde for å bli priset ut av et salg fra Arsenal. Siden Mustafi kom fra Valencia i 2016 har ting ikke gått som forventet. – Arsenal jobber aktivt med salg, men det kan se ut til at de krever for mye. 

Den tidligere Sampdoria-midtbacken har i sommer vært knyttet til en retur til Serie A og Roma, som fremdeles er ute etter å signere en erstatter for Kostas Manolas, som de solgte til rivalene Napoli i sommer.

Les: Real snublet – Zidane ber om det han garantert ikke får

Imidlertid ser det ut til at interessen ble mindre da Arsenal presenterte sin prisantydningen 25 millioner pund som er omtrent det samme som Roma sa nei til da de ble introdusert for Tottenham-stjernen Toby Alderweireld.

Mustafis far og agent, Kujtim, har forteller 27-åringen kan være nødt til å fortsette i Arsenal, til tross for at Unai Emery åpent sier en overgang kan være den beste løsningen.

“Shkodran hadde det veldig bra med Arsenal. Vi har fremdeles en kontrakt på to år og han liker seg i London, ”sa han til Sky Sports Germany.

”Det beste for begge sider er imidlertid sannsynligvis å jobbe med en overgan. Men for det trenger den også prisingen å være lik det markedet er villige til å betale. ”