Kallenavnet «Mål Pål» er like teit som det er beskrivende, den norske spissen Pål Alexander Kirkevold har i perioder vært en fantastisk målscorer i den danske klubben Hobro, men hver gang noe større er på gang har han vært uheldig med skader, eller synkende form.

På topp er Pål Alexander Kirkevold en fantastisk, kreativ og ekstremt målfarlig type. – Vi håper for Stabæk og norsk fotball sinn skyld det er «Mål Pål» som nå returnerer til Norge.

Er det noe Stabæk trenger er det noen som kan score mål, nederst på tabellen med ny hovedtrener Eirik Kjønø håpes det intenst på at ting snur og at høstens poengjakt blir vesentlig bedre enn vårens.

Les: Fernando Torres har kommet hjem!

Dermed blir det retur til Eliteserien for Kirkevold, som sist spilte i Norge da han var utlånt fra Hobro til Sarpsborg i 2016-sesongen.

Jeg vil si tusen takk til alle fans, spillere og andre i og omkring Hobro IK. Det har vært en fantastisk tid for meg, og det er hardt og vemodig å si farvel, uttaler Kirkevold til Hobros nettsted.

Kirkevold hadde et halvt år igjen med Hobro-kontrakten, og klubben skriver at superligatoppscoreren fra 2017/18-sesongen sendes av sted til Norge.

Les på Popidol: De beste filmene på Netflix for øyeblikket

I Stabæk blir Kirkevold gjenforent med Yaw Amankwah, som han spilte med i Hobro i to sesonger.