Paco Alcácer

I noen timer inntok Borussia Dortmund tabelltoppen i Bundesliga da de i går slo Eintracht Frankfurt 3-1, på scoringslisten den spanske landslagsspissen Paco Alcácer som meldte overgang fra Barcelona rett før sommerens overgangsvindu stengte.

Også Abdou Diallo og Marius Wolf scoret sine første mål for Dortmund, som er oppe i sju poeng etter tre kamper. Bayern München, Wolfsburg og Hertha Berlin har alle 6 poeng på to kamper.

Les: Paris Saint-Germain overlegne selv med Neymar og Mbappe på benken

Senere i dag møter Bayern München Schalke 04 som har overraskende null poeng, Wolfsburg møter Wolfsburg møter Hertha Berlin.

Bayern München møter Benfica i Champions League på onsdag, mens Hertha Berlin møter Club Brugge allerede på tirsdag.

18 år gamle Jadon Sancho som kom fra Manchester City i 2017 imponerte stort og vi regner med at dette er starten på den engelske U21 landslagsspilleren sitt gjennombrudd, han kom inn og la opp til både 2-1 og 3-1.

«Jeg er tilfreds, men vi trenger mer tid for å kunne kontrollere kampene på en bedre måte. Vi må også være bedre når vi kommer under press. Vi må være mer tålmodige», sa Borussia Dortmund manager Lucian Favre til Eurosport.

Diallo scoret ledermålet etter et hjørnespark i det 36. minutt. Sebastien Haller utlignet midtveis i annen omgang, men Wolf scoret 2-1-målet mot sin tidligere klubb i det 72. minutt før Alcácer på vakkert vis satte punktum to minutter før full tid.

«Resultatet er skuffende. Vi har fått to uheldige tap, men vi har vist at vi kan spille fotball», sa Frankfurt-keeper Kevin Trapp.

Gruppe A i Champions League er med Atletico Madrid, Club Brugge, Borussia Dortmund og Monaco.

Statistikken forteller at Club Brugge har 22% vinnersjanse på hjemmebanen, mens det er 24% sjanse for uavgjort, Borussia Dortmund ligger godt an med 54 %.

Konkurranse: Delta i vår Champions League konkurranse og vinn NOK 30000