Jada! (foto: united, twitter)

Forrige gang ble det tap mot Wolverhampton i FA Cupen. Denne gangen dreier det seg om Premier League. Solskjær har vært med på å tape to kamper. Den ene mot PSG, som senere ble visket ut. Nå gjenstår én motstander som har stått imot Solskjærs United. På tirsdag blir det derfor eksamenstid – igjen.

Etter 2-1-seieren mot Watford i en sliteseier, er det duket for bortekamp mot Wolverhampton på tirsdag.

Luring. (foto: wolves, twitter)

Les: Selv Steven Gerrard fikk seg ikke til å forsvare spilleren

Nettopp ulvene har vært en vanskelig motstander for United denne sesongen. I september ble det 1-1 på Old Trafford og så tapet i FA Cupen.

– Sist gang spilte vi ikke godt nok mot dem. Vi hadde ballen i 70 prosent av tiden, men noen ganger betyr ikke ballinnehav at man skaper sjanser og scorer mål. Vi møter et godt lag. Hvis vi ikke spiller opp mot vårt beste kommer vi til å få som fortjent, sier Solskjær på mandagens pressekonferanse  ifølge Manchester Evening News.

Ulvene er skumle.(foto: united, twitter)

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com

Heldigvis har United spillere som interesserer seg mer for scoringer enn ballinnehav. Klubben har fire mann som har scoret et tosifret antall mål en sesong, for første gang siden 1995/96.

  • Romelu Lukaku (12 mål)
  • Paul Pogba (11)
  • Martial (10)
  • Rashford (10) 
En av disse scorer mot Wolverhampton. (foto: united, twitter)

Les på Popidol: Glem Beckham – ingen skrur den som Wayne Rooney

– Det er en god ting å ha flere som kan score mål. Det gjør at motstanderen vet at det vil komme scoringer fra alle kanter, sier Solskjær.

Pappa er klar. (foto: united, twitter)

Solskjær bekreftet at både Victor Lindelöf  og Martial er spilleklare, mens Eric Bailly, Alexis Sánchez, Antonio Valencia og Matteo Darmian fortsatt er skadd og ikke aktuelle mot Wolverhampton.

Les: Solskjær med på valget av ny nøkkelperson hos Manchester United