Harry og Harry fra en tidligere kamp uten buing.

England koste seg til 3-1 seier etter å ha fått en tidlig baklengs i EM-kvalikkampen mot Italia. En gledens kveld på Wembley for de engelske supporterne, men ikke nok til at flere på tribunen tok til med pipekonsert da en av deres «løver» kom inn på banen. Harry Maguire har hatt år med ekstrem kritikk fra alle kanter og har også kjent på pipekonsert fra egne supportere. Midstopperen hadde etter tirsdagens kamp fått nok.

United-spilleren har stått støtt i stormen og fokusert på trening og prestasjoner, men kunne ikke holde igjen bitterheten da medspiller Jordan Henderson ble møtt av pipekonsert på Wembley, det samme som i fredagens treningskamp mot Australia.

LES: Aldri noe godt tegn at nøkkelspiller blir trukket vekk fra fellestreningen

-Ekte England-supportere piper ikke på spillerne. La være å pipe på spillerne, de dedikerer sitt liv til å spille og gjøre alt for å gi dette landet gode minner og spesielle øyeblikk for dem og deres familie. Man kunne høre da han kom inn at det var jubel og noe piping, men de (siste) er ikke Englands supportere, fyrer Maguire ifølge BBC.

LES OGSÅ: Walker svarer på hvorfor han eksploderte etter Arsenal-kampen