I 1998 hentet Vålerenga Pa-Modou Kah fra Gambia i det som ble en svært vellykket overgang for Oslo-Klubben. I sine fem år ble han sentral i Vålerenga sitt forsvar før han i 2003 meldte overgang til AIK i Allsvenskan.

Nå er 41 åringen godt i dag med en trenerkarriere, etter han la opp som spiller i 2016 har han hatt flere trenerjobber i USA og Canada. Pilene peker absolutt oppover for Kah som håper en dag å trene en storklubb i Europa, han avsluttet sist sesong på topp. Kah ble kåret til årets trener i kanadisk Premier League etter at han tok Pacific FC til deres aller første ligatrofé.

Pa-Modou Kah tar over treneransvaret i North Texas SC. Laget spiller fra og med i år i MLS Next Pro, nivå 3. i Nord-Amerika. – Laget eies av og fungerer som et reservelag for MLS-klubben FC Dallas.

Les: Emil Bohinen i ferd med å skaffe litt ekstra cash til Stabæk

De spiller hjemmekampene sine på Choctaw Stadium, som har en kapasitet på 48.114. Laget holder til i byen Arlington i Texas, og ble stiftet så sent som for tre år siden.


«Vi kunne ikke vært mer glade for å kunne annonsere Pa-Modou Kah som vår neste hovedtrener. I tillegg til å være et eksepsjonelt menneske, har han en spesiell tilstedeværelse og evne til å få frem det beste i spillerne. Jeg er trygg på at han er den rette personen jobben, ettersom han forstår og tror på klubbens visjon» sier General Manager Matt Denny til klubbens nettsider.

Les på Synaps: Enighet om ny TV-avtale mellom TV 2 og Telenor