Luksus å kunne hvile de største i serien. (foto: juventus, twitter)

Selv om Serie A-klubben mislyktes i å skremme Ajax i Amsterdam, vitner styrken til  denne sesongs Juventus om en knallsterk tropp.

Det vil si, hvis de vinner på lørdag.

Det ser ikke ut som manager Allegri tenker så mye på denne rekorden, der han lar Ronaldo og flere av de andre profilene hvile mot bunnlaget SPAL i Serie A.

Gjør deg klar til kampen mot Ajax, du. (foto: juventus, twitter)

Les: Mourinho: United hadde en «gal hund» på banen

For vinner Juventus, er seriemesterskapet sikret hele seks runder før sesongslutt, noe som aldri har skjedd før i Serie A.

Det som er sikkert, er at Juventus tar en ny europeisk rekord denne sesongen. Aldri før har en klubb prestert å vinne serien åtte ganger på rad i noen av de fem beste ligaene.

Max Allegri har samtidig klart å spare sentrale spillere gjennom sesongen for å ha nok juice tilbake i beina når det betyr som mest i Champions League. 31 forskjellige startoppstillinger i ligaens 31 kamper, med 25 spillere som har jobbet på skift.Det vitner om en klubb som bær skape frykt i Champions League.

I særstilling. Slipper gambling med spillere i seriekamper(foto: juventus, twitter)

Les på F7: Skadeinsektene som – ja, skader oss mest

Det var bare det at Ajax ikke hadde fått med seg dette, og kan sende Juventus ut av det beste selskapet – med eller uten fjonge rekorder.

Respekt, hvilken respekt? (foto: ajax, twitter)

Les: Real Madrid-spilleren: Dette er FAKE NEWS!

I Premier League har Tottenham, Manchester United, Liverpool og Manchester City ikke luksusen med å cruise gjennom de gjenstående seriekampene, her betyr hvert eneste poeng ekstremt mye. Slipper Ajax Juventus forbi seg i returkampen, kan det bli tøft å møte Serie A-klubben utover våren.

Har ikke en eneste kamp som ikke betyr alt. (foto: city, twitter)

Les: Zidane slipper lidelsen til Tottenham-manageren