På et spørsmål om flaks dukket steinansiktet til Jürgen Klopp opp

.
Top Article ad

Den alltid smilende og intenst tilstedeværende Liverpool manageren Jürgen Klopp viste plutselig frem et steinansiktet og satte en journalist i trøbbel på dagens Melwood (treningsfeltet til Liverpool) pressekonferanse. 

Liverpool møter Newcastle på Anfield lørdag rundt lunsjtid og ønsker naturlig nok å opprettholde sin 100% start på Premier League, men mange i troppen har vært borte med sine respektive landslag.

Les: Ajax forlenger med lovende høyreback

Sadio Mane og Mo Salah ble igjen på Melwood i landslags pausen, og Klopp håper duoen er klar for å vende tilbake.

«De er uthvilt slik det er, og forhåpentligvis kan vi bruke det,»

“Internasjonale pauser er alle vanskelige. Veldig intense perioder, alltid!. Jeg tror ikke jeg opplever en forskjell mellom de forskjellige pausene. Du må ha flaks for at alle kommer friske tilbake. Det er vi vant til. De seks beste har flere spillere opptatt i denne perioden. ”

Den tyske treneren ble deretter spurt om sidens hell.

En uheldig reporter spurte: «I og med at det er fredag ​​den 13. virker bare riktig å spørre deg om elementet i flaks.»

Klopp avbrøt raskt: «Min sønn ble født den 13., så for meg er det ikke noe uflaks … hvis du vil spørre om det?»

Reporteren, som prøvde å redde ansikt, sa da: “Vel, ikke nødvendigvis bare om fredag ​​13. som har helt klart vært bra ved minst en anledning i livet ditt…

“Virkelig bra,” svarte Klopp denne gangen med et smil.

På spørsmål om Klopp føler flaks påvirker fotball, sa han: “Ja, alltid. Livet uten hell er vanskelig. Fotball uten det er vanskelig Så ja i den siste Champions League-finalen hadde vi mer flaks enn i alle de andre».

“Ja, flaks har innflytelse på livet og fotballen. Det er normalt, og vi godtar det for lenge siden. Kan du påvirke flaks? Vi jobber for det. ”