Øyvind Alseth forlenger ut 2021

130
(c) Bilde: Ranheim: Fornøyde karer

Det er ingen overraskelse at Ranheim spillere har lyst til å være med videre, det blir spennende å se om de klarer å ta med seg engasjementet inn i sin andre sesong i Eliteserien. – Nå har de forlenget med forsvarsspiller Øyvind Alseth ut 2021. 

Alseth kom til Ranheim foran fjorårssesongen og fikk totalt 19 kamper for A-laget, cupen inkludert, i sin første sesong i Ranheim-trøya. Nå har han forlenget kontrakten sin med klubben i ytterligere to år

 Like god som stopper og back
Ranheims hovedtrener Svein Maalen er meget fornøyd med å ha Alseths signatur på plass.

– Det er viktig for oss å ha med Øyvind videre. Han kan brukes i alle posisjoner i forsvaret og er sånn sett veldig anvendelig, både som høyreback, midtstopper og venstreback, sier Maalen.

– Han spilte mange gode kamper for oss i fjor og var med fra start i flere av de kampene vi overrasket mest sist sesong. Han blir en veldig nyttig spiller for oss også i sesongen som nå venter, understreker Maalen.

Alseth debuterte som innbytter i 4-2 seieren hjemme over FK Haugesund 15.april og spilte sin første kamp fra start i 1.rundekampen i cupen mot Kvik tre dager senere.