Overtent assistentdommer stanset Allsvenskankamp

Fredrik Ulvestad

Assistenten fyrte av og ropte høylydt at han ble truffet av en flaske fra tribunen i kampen mellom Brommapojkarna og Djurgården tidligere i dag. 

Alle så hva som skjedde utenom de som faktisk får betalt for å følge med.

Han gjør som linjedommere flest løper frem og tilbake på sidelinjen, dommer Glenn Nyberg reagerte momentant og sendte alle spillerne i garderoben.  – Kampen så ut til å stoppe på 28 minutter, men så var det stadig flere som poengterte at det ikke var funnet en flaske og at dommeren faktisk hadde kollidert med en funksjonær.

En kjapp overreaksjon både fra sidelinjen og hoveddommeren ble rimelig flaut når de fant ut at det var ingen å skylde på.

Hjemmelaget Brommapojkarna vant kampen, de har forøvrig tidligere Kongsvingertrener Luis Pimenta som trener. – Det var ikke bare dommerne som tabbet seg ut, veterankeeper Andreas Isaksson sørget for en keepertabbe av dimensjoner og gjorde med det Eric Omondi til matchvinner med kampens eneste mål.

Djurgården befinner seg på 10 plass i Allsvenskan mens Brommapojkarna klatret opp til 12.plassen.

 

Norske Fredrik Ulvestad som er på lån fra Burnley spilte hele kampen for Djurgården. Han ble flyttet ned i en uvant posisjon som venstreback da Jonathan Augustinsson måtte ut med hodeskade allerede etter ti minutter.

Les: Det er 51 år siden Burnley klarte å kvalifisere seg for Europa

Bajram Ajeti som har en lang farts tid fra Norsk fotball spilte fra start for Brommapojkarna. Han ble byttet ut kvarteret før slutt.