Joselu feirer enda en gang.

Joselu kom til Real Madrid fra Espanyol på lån før forrige sesong, og bidro til at «Marengsene» vant både Champions League og La Liga. Under CL-semifinale-returen mot Bayern München skilte 34-åringen seg ekstra ut, da han med to sene mål bestemte snudde kampen til seg for 2-1.

Med andre ord, hadde det ikke vært for Juselu sine to mål vil Champions League finalen vært mellom to tyske lag.

I slutten av mai opplyste Sky at Real Madrid vil utøve en opsjon på å kjøpe Joselu ut av kontrakten med Espanyol, men nå har det skjedd en reversering.

ENGELSKE KLUBBER: Solskjærs favorittspiller ferdig hos Manchester United

Cope melder at blir det ikke en permanent overgang, da Joselu ønsker å gå videre med tanke på Endricks og Kylian Mbappés fremtidige inntreden i storklubben. – Det etter en samtale med manager Carlo Ancelotti som har forklart at med så mye penger som brukes på nye Kylian Mbappé (og Endrick) at Joselu må regne med å få en reserverolle.

Real Madrid ønsket i utgangspunktet, basert på informasjonen, å kjøpe Joselu, og det sies dermed å være spillerens beslutning om å gå hver til sitt.

Espanyol har et godt forhold til Barcelona! – Vi bare nevner det..

Les: Robin van Persie henter venstrevingen Bodø/Glimt gikk glipp av i vinter

34-åringen har i utgangspunktet kontrakt med Espanyol ut 2025. Forrige uke sikret Espanyol opprykk til La Liga. Forrige sesong sto Joselu for 17 mål (10 av de i La Liga) og tre målgivende pasninger på 49 kamper med Real Madrid.

Juselu sin exit svekker Real Madrid, uansett hvem som kommer inn portene på Santiago Bernabéu.