Vet nok at navnet får folk til å våkne.

Den kolombianske Watford-spilleren har hatt litt av en nomadetilværelse før han runder 23. Nå ser det ut som det nærmer seg et gjennombrudd og fast bostedsadresse.

Luis Javier Suárez Charris (forkorter selvfølgelig dette til å matche sin mer kjente navnebror) kom til Leones i 2015, tok en sesong på utlån til Granada B, forsvant til Watford (på den tiden samme eier som Granada), ble sendt direkte på utlån, først til Valladolid B, Gimnastic og nå senest Real Zaragoza fra 2019.

Puh.

Les: Football Insider: Liverpool skal sikre seg Sadio Mané en gang for alle

Og det var i Zaragoza ting begynte å komme på stell for angrepsspilleren. 17 scoringer på 29 kamper i spansk andredivisjon har overbevist Simone Inzaghi om at 22-åringen kan formes til å spille i toppen av Serie A – og ute i Europa.

Ifølge Corriere dello Sport kommer det et bud til Watford fra Lazio på rundt 160 millioner kroner pluss prestasjonsrelatert bonus verdt rundt 40 millioner kroner.

Les på Popidol: Neymars eks-kjærste arrestert

Den italienske avisen hevder Lazio er så kjapp i avtrekkeren for å være i posisjon før Napoli, Atletico Madrid, Valencia og Real Betis gjør noe med interessen for spilleren.

Snakk om ny hverdag for Suarez!

Vi lurer litt på om vi her ser en ny vår for mindre kjente spillere som nå blir populære hos storklubbene med sine friserte overgangs- og lønnsbudsjetter?

Les: Vi takler ikke Real Madrid uten Sergio Ramos