Fabrizio Romano har sette på overgangsmarkedet å gjort opp en mening rundt sommerens beste signering, og valget falt naturligvis på Thiago Alcantara.

Fabrizio Romano regnes i dag for å være en av de mest troverdige journalistene når det gjelder overgangsmarkedet i fotballen.

Den italienske journalisten er personen som de fleste fans henvender seg til når de vil ha oppdateringer. han har blant annet en rekke kontakter, som de færreste kan banke i bordet med. Denne sommeren har han avslørt mange overganger på forhånd, kanskje ikke så interessant for klubbene som helst ønsker å jobbe i fred.

Nå skriver han ifølge The Guardian, hvor han blant annet forteller hvem han ser på som sommerens beste signering. Men også at det har vært et vanskelig vinduet grunnet koronapandemien.

– Det var Liverpool som gjorde årets handel. I juni møtte Thiago Alcantara opp på Bayern Münchens kontor for å signere en kontrakt. Klubben hadde en fotograf klar, men i stedet overrasket han alle med å si: «Jeg må snakke med familien min og så vil jeg oppdatere deg i morgen», skriver Fabrizio Romano i spalten sin.

– 24 timer senere dukket han opp igjen, og med tårer i øynene sa han til direktørene i Bayern München at han ønsket å dra. Videosamtaler med Jürgen Klopp hadde overbevist ham – mer enn Barcelona klarte å overbevise ham.

– Da jeg ble informert om tallene i handelen, kunne jeg ikke tro det. Å få en spiller med Thiagos egenskaper for € 25 millioner pluss bonuser er ekstraordinært, sier Fabrizio Romano.