Lautaro Martinez

Den argentinske spissen Lautaro Martinez vet at hvis han skal ta det aller siste skrittet opp på stjernehimmelen må han bli med en av de store klubbene enten i Premier League eller La Liga. – Det har helt siden 24 åringen kom til Inter Milan sommeren 2018 vært en rekke klubber som har banket på døra for å få til en overgang. Barcelona var en av de som banket hardest.

Til tross for enorm interesse og trangt økonomisk i Inter Milan ble Martinez sin avtale forlenget frem til 2026 i fjor høst.

Et salg av Lautaro Martinez vil helt klart svekke Inter Milan sportslig, men det vil samtidig i praksis avslutte klubbens økonomiske problemer. (Klubbens kinesiske eiere måtte bremse kraftig på grunn av korona pandemien og er ikke helt ute av uføret enda)

Les: Ikonet Dani Alves digger utskjelt Liverpool-spiller

Arsenal og Atlético Madrid jager Martinez

Lautaro Martinez har vært en ledende spiller i Inter de siste sesongene. Milan-klubben sies imidlertid å være åpne for å slippe sin forward dersom de får et bud på 70 millioner euro.

Nå melder Calciomercato at både Arsenal og Atlético Madrid er interessert i å rekruttere Martinez. Ifølge opplysningene har Arsenal tatt en innledende kontakt med 24-åringens agent, mens Atlético Madrid ligger litt bak i løypa.

Lautaro Martinez, med 65 mål på 171 kamper for Inter Milan, trenger å ta neste skritt. Inter Milans klubbkasse har godt av det samme.

Les: Har en plan med Griezmann som garantert ikke inkluderer Joao Felix