Det er fortsatt kraft i Ousmane Dembélé

Bare dager etter informasjon fra Barcelona om at den franske superstjernen Ousmane Dembélé blir værende på Camp Nou har Manchester United har fått ut den berømte fingeren og sendt over et kontraktsforslag. – De er ikke alene også Paris Saint-Germain har kommet med et tilbud og som vanlig er det høyere enn det alle andre kommer med.

Den franske superstjernen er på utgående kontrakt og det er først nå i det siste spansk media kan fortelle han har bestemt seg for å bli og at Barcelona faktisk også ønsker det. – En avgjørelse som vil ha direkte innflytelse på fremtiden til Adama Traoré.

24 åringen er mer populær enn på lenge. El Chiringuito melder at Manchester United har tilbudt franskmannen en kontrakt. Ifølge opplysningene tilbys Dembélé en lønn på mellom 10 og 15 millioner euro per år for å flytte til England. Paris Saint-Germain har også kommet med et tilbud som kan komme opp i 17 millioner euro per år.

Les: Verken Manchester City, Liverpool eller Chelsea legger seg i veien for Manchester United sitt drømmemål

Lønna i Barcelona er heller ikke så dårlig, han drar inn 250 000 euro i uken.

Ousmane Dembélé ble rekruttert fra Borussia Dortmund sommeren 2017 og har siden blitt notert for 32 mål og 32 assist på 147 kamper i Barcelona-trøya.