Vi digger deg som spiller, men dette ble bare teit.

Barcelona lekte seg til 4-0-seier over Sevilla og Julen Lopetegui. Dermed svingte Valverde og gjengen inn på riktig spor i La Liga. Men bare noen uker før det virkelige store oppgjøret, presterer en av de offensive nøkkelspillerne å gjøre seg utilgjengelig for arbeidsgiveren sin.

For uansett hvor mye lek og moro fotball er, har spillerne et stort ansvar overfor arbeidsgiveren sin. Og det går ut på å gjøre de riktige grepene for «bedriften».

Les: Nå er det flere som er enige med José Mourinho

Det er ikke uvanlig at kortene hagler i tette oppgjør, men når du sørger for å prate deg til direkte rødt kort, da har du glemt oppgavene dine.

Barcelona har slitt med det offensive trøkket etter skader på sentrale angrepsspillere (og utleie av Coutinho), og hva gjør Ousmane Dembele i en kamp de styrer?

Pådrar seg direkte rødt kort.

Det så ut til at det var det andre gule kortet som sendte 22-åringen i dusjen, men ifølge Bold, viste dommerrapporten at det var Dembeles nærkontakt med dommeren, veivingen med armene og utbruddet om at dommeren dømte «meget, meget dårlig», som gav det røde.

Les på Popidol: Først kom et overraskende kyss og så kom en fik i retur

Dermed risikerer Barcelona å miste Dembele – ikke bare mot Eibar – men også i årets viktigste kamp El Clasico.

Les: Juventus viser skoleeksemplet på hvordan disse erkerivalen

Skjer dette, håper vi det blir trekk i ukelønna. Noen ting er til for å unngås – også for fotballstjerner.