Har spilt med de største hos Chelsea. (foto: oscar, twitter)

I 2016 passerte den offensive midtbanespilleren 200 kamper for Chelsea. Da hadde brasilianeren spilt seg til en solid posisjon på Stamford Bridge. Av en eller annen grunn falt valget på en tilværelse i «fotballeksil». Vi vet ikke om det var eventyrlysten, eller ene og alene muligheten til å tjene shitloads of money før fylte 30, avgjørelsen falt på kinesisk fotball.

Så fra 203 kamper for the Blues og to Premier League-titler og Europaliga-tittel, sendte Oscar seg selv og bagasjen til Shanghai.

Les: Loris Karius har skjønt det

45 scoringer og 77 assists på 145 kamper for Shanghai SIPG forteller at begge parter har tjent godt på avtalen. Og hva gjør en 29-åring som har vært med på det største på balløya – og fyllt opp kontoen for evig og alltid i Asia? Da drømmes det om en retur til verdens tøffeste liga.

-Jeg tenker på å avslutte hos Chelsea. De hjalp meg å forbedre meg og gjøre det jeg alltid hadde drømt om. Jeg har mange venner hos Chelsea. Selvfølgelig, Chelsea liker ikke å kjøpe så mange eldre spillere, noe som er normalt for toppklubbene i Europa, men jeg skal gjøre mitt ytterste for å bli fit til å avslutte der, sier Oscar til talkSport.

Les: Wanda Nara i bikini kommer med innstendig oppfordring

Hadde Frank Lampard vært ved roret, kunne nostalgien ha sendt Oscar tilbake til Stamford Bridge. Med Thomas «du må bevise at du duger, gutt» Tuchel på plass, er muligheten heller minimale.

Men, fryktløs drømming bragte Oscar til Premier League første gang også. So Who knows?

Vi tar mer enn gjerne en ny runde med Oscar i blått.

Les: Michael Lustig gjør som Zlatan