Ønsker seg bort fra Rosenborg hvis ikke det blir mer spilletid

Top Article ad

Rosenborg topper Eliteserien, de krangler med sin sin gamle trener og deres største stjerne legger seg paddeflat. – Det skjer veldig mye på Lerkendal om dagen.

En som ikke føler medvind er Rosenborgs andrekeeper Arild Østbø som befinner seg stadig mer i skyggen av førstekeeper André Hansen.

Les: Kåre Ingebrigtsen må vente med ny jobb

Arild Østbø til RBKWEB.no «Jeg gikk inn til sesongen med ei innstilling om at jeg skulle spille flere kamper enn i fjor, men det har ikke skjedd»

Det meste går på skinner for Rosenborg sportslig om dagen.

Rosenborg sin nye midlertidige hovedtrener nederlandske Rini Coolen gjør jobben og Rosenborg leder ikke bare serien de deltar også i Europaligaen.

André Hansen har Rosenborgs aller beste de siste sesongene og de siste par månedene har han vist at han har høy internasjonal klasse. – Så lenge keeperspillet fungerer så bra er  Arild Østbø er sjanseløs på å spille seg til plass i førsteelleveren.

Forrige sesong var han på banen i elleve kamper, men foreløpig i år har det bare blitt fem.

Arild Østbø startet sin karriere og var flere år i Viking har mange aldersbestemte landskamper bak seg. Da han før forrige sesong kom fra Sarpsborg 08 til Rosenborg var han klar over at det ville bli tøft å få spille, men ikke så tøft.

Les: Hva skjer med “nå må du huske å stille klokka” journalistene?

Han innser at det ikke blir lett å danke ut sin keeperkollega.

«Det er hard konkurranse. Han har vært outstanding hele sesongen, så det har ikke vært så lett å kjempe seg inn der».

– Hvor lenge kan du bli sittende på benken?, spør nettstedet.

– Det får vi ta en diskusjon på. Nå skjer det uansett ingenting før sesongen er slutt. Vi får ta en evaluering da. Men jeg vil spille kamper. Det er jeg fast bestemt på.