Ønsker ny venstreback velkommen.

229
(c) Bilde FK Jerv: Jørgen Solli

Etter Tønnessens overgang til IK Start denne uken, har Jerv intensivert jakten på hans erstatter. – Valget falt på en 23 år gammel trønder.

I dag ønsker Jerv Jørgen Solli velkommen!

«Vi får inn en kvikk back, med god fot som vil passe godt i spillet vårt og tilføre oss styrke både offensivt og defensivt. En spennende ung spiller, som er klar for det neste nivået. Og som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med», er analyserapporten fra «Mini».

Jørgen kommer fra Post-Nord klubben Nardo, og vi vil takke for deres velvilje og positivitet rundt Jørgens overgang til FK Jerv.

Han står med nesten 100 kamper i 2.divisjon (Post-Nord) og har tidligere spilt juniorfotball i Rosenborg. Nå er det gult og blått som gjelder i tiden fremover.

«Jeg er en rolig og sindig trønder utenfor banen, men er offensivt anlagt som spiller. Jeg er rask og god med ball, og liker godt å bidra offensivt. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med alle i og rundt Jerv, og er veldig klar for det neste nivået i fotballen», sier Jervs nye venstreback til egen web.

Han trekker også frem de positive omtalene om Jervs fotball, klubbens miljø og lange tradisjoner som positivt i sitt klubbvalg.

Jørgen vil bli spilleklar allerede til søndagens kamp mot Aalesund borte, og gleder seg til å starte på sin Jervkarriere og møte sine nye lagkamerater på ettermiddagens trening.

Jørgen Solli får draktnummer 18 i Jerv.