Jernmannen Gattuso ble hentet til Napoli i desember for å rydde opp etter Carlo Ancelotti. Det begynte med fire tap på de første fem kampene. Så kom effekten med fem seire på seks kamper, inkludert den deilige 2-1 kampen over Juventus. Når så fotballen gjenopptas etter viruskaoset nekter Gattuso å omgås spillere som ikke følger ham mot flere seire.

Ingen stiller spørsmål om engasjementet og vinnerskallen til AC Milan-legenden. Hirving Lozano fikk kjenne dette da han skulle ha en koselig dag på jobb på mandag.

Les: France Football: United i samtaler med spilleren Zidane takket nei til

Ifølge ESPNs kilde ble den meksikanske landslagsspilleren sendt hjem fra mandagens trening for å ikke ha lagt inn nok innsats på treningsfeltet.

Nå på onsdag venter Coppa Italia-finalen mot Juventus og Gattuso nekter å ha med spillere som ikke er klar for å gi alt for drakta. Dette har ikke akkurat stilnet ryktene om at Lozano er en has been i Napoli. Tre scoringer på 28 kamper i tillegg til dassing rundt på trening fungerer ikke med Gattuso.

-Alle som er slitne, føler ikke for det, eller ikke er skarp mentalt, kan bli i garderoben og droppe trening. Alle vet at de som kommer ut på banen med meg må gi full speed, forklarer Napoli-manageren til RAI.

Gattuso vet at Napoli må ha resultater i en sesong der de startet som en av favorittene i Serie A og befinner seg nå ni poeng bak Atalanta på 4. plass.

Du burde vite bedre, Hirving.

Les: Alexander Sørloth imponerer selv Roy Hodgson