Ønsker å cashe inn på Anthony Martial

1369
Anthony Martial

Historien i Daily Express er egentlig ikke så veldig overraskende, men den er motsatt av hva vi har sett det siste fra Old Trafford. – De skriver at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær blir nødt til å overbevise klubbens øverste pengemann Joel Glazer hvis han skal få gjennom sitt ønske om å selge Anthony Martial i sommer.

Den nå 24-år gamle spilleren ble en del av Manchester United sommeren 2015 for det som da var verdensrekord i en overgang for tenåring. Når man betaler 36 millioner euro for noen så tidlig forventer man mer.

Les: Joshua King føler seg brukt av Ed Woodward

Oppdaget det samme som Jose Mourinho gjorde for et par år siden.

Anthony Martial har 60 mål i 202 kamper for klubben – I sommer ble han belønnet med en ny avtale frem til 2024, likevel er det et stykke opp til at franskmannen leverer på det nivået alle venter han skal nå.

Og ifølge Daily Express begynner Solskjær å bli mer og mer frustrert over Martials spill for United, han mener han ikke leverer det som han ønsker fra frontlinjespiss for Red Devils.

Videre skriver de at Solskjær føler at Martial i det siste har bevist at han ikke kan levere de målene som kreves av ham nå som Marcus Rashford er ute med skade.

Expressen går faktisk så langt å si at Martial er «en skygge av spilleren som Solskjær trenger» og at spilleren «ikke har klart å utvikle seg til spilleren som mange forventet at han skulle bli».

Etter den «tannløse 0 -0 kapen mot Wolves skal være den berømte siste dråpen for Solskjærs tålmodighet. – De hevder også at Martial er i umiddelbar fare om å miste plassen sin til den overraskende siste frist på signering av Odion Ighalo.

De hevder imidlertid at Solskjærs plan om å avlaste Martial vil bli møtt med hard motstand fra medeier Joel Glazer, på grunn av franskmannens status som amerikanernes “favorittspiller” i klubben.

Og den holdningen har allerede sett at en tidligere United-manager ikke klarte å bli kvitt spissen. Det var i 2018 at Jose Mourinho dro til eierne og fortalte dem at han ville ha Martial solgt og Ivan Perisic hentet inn.

Les: Eriksen topper pengelisten

Men Glazer sa nei og sa til Mourinho at han må nøye seg med franskmannen til tross for at det strider mot hans ønsker. – Trolig vil Ole Gunnar Solskjær få samme svar.

Uansett sier avisen Martial står overfor kritiske få måneder og står overfor en enorm kamp for å overbevise Solskjær om at han har egenskapene til å være et langsiktig alternativ for United.

Tidligere kaptein Roy Keane er enig med Ole Gunnar Solskjær. – Han kom med følgende kommentar: “Utmerket oppbyggingsspill, men du må treffe målet. Ingen unnskyldninger».