"The Boys"

Etter en fantastisk vårsesong i West Ham skjedde to ting, Jesse Lingard fikk en lege ønsket retur til det engelske landslaget. – Et landslag som gikk til finalen i EM. Og Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsket han tilbake til Old Trafford.

Jesse Lingard, har bare startet en kamp denne sesongen i form av ligacupkampen mot West Ham. Ellers har engelskmannen måttet nøye seg med kortere opptredener i Premier og Champions League.

The Mirror melder at Jesse Lingard ønsker å forlate United i januarvinduet for å styrke sjansene for å bli valgt til VM -troppen i november 2022. Midtbanespilleren sies å være frustrert over rollen i klubben og ønsker å spille mer ofte. Lingards kontrakt utløper neste sommer.

Barcelona og AC Milan er blant flere klubber som ønsker å signere han, det samme gjelder West Ham. Manager David Moyes prøvde iherdig i hele sommer å få til en ny låneavtale eller kjøp.

Les: Barcelona bekrefter supertalent Pedri har signert ny avtale

Landslagssjef Gareth Southgate har sagt med flere anledninger, at jevn spilletid er en forutsetning for plass på landslaget.

Les: Dennis Johnsen og gjengen gjør Sergio Romero endelig happy