(c) Bilde: MIF: Det var "kapteinene" Tonny Brochmann og Quint Jansen som satte målene som sikret Mjøndalen tre poeng

I går tok Mjøndalen imot serieleder Aalesund Isachsen stadion. Det er nå tre lag som kjemper om seieren og de to plassene for direkte opprykk. Hovedtrener Vegard Hansen har mot normalt fått til en meget sterkt høstløp hvor de sanker poeng hver eneste kamp.

Kampen jevn hvor begge lag var tydelig ikke klare for å tape, forskjellen i går var at Mjøndalen har Tonny Brochmann som 10 minutter før slutt satte inn det første. Tonny Bochmann viste hvordan et mål skal lages og han har uten tvil Eliteserienivået godt inne.

Les på F7: Ronaldo og Messi: Disse spillerne er best i verden

Det var en jevn kamp da Mjøndalen tok imot Aalesund i tirsdagens toppoppgjør, men det var hjemmelaget som til slutt kunne juble.

Mjøndalen – Aalesund 2-0

To lag som kjemper om opprykk møttes da Mjøndalen tok imot Aalesund i den siste kampen i den 25. serierunden.

Bare minuttet senere satte Quint Jansen inn hjemmelagets andre mål. Det endte 2-0 til Mjøndalen, noe som betyr at både Aalesund, Mjøndalen og Viking ligger likt med 49 poeng.

Les: Vrakes som kaptein!

«Det ble akkurat slik vi forventet det. Vi slapp unna et par stygge sjanser imot. Så får vi den deilige 1-0-scoringen og 2-0. Vi sto opp, og igjen bikket det vår vei», sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen etter kampen.

Viking som ligger på 3.plass likt på poeng, møter Florø som er i desperat poengjakt, de befinner seg nest sist, Aalesund tar imot Jerv og Mjøndalen tar imot Kongsvinger som opplever en «høstsprekk» og raser nedover tabellen.

Om 14 dager etter kampene 7.oktober lover vi å tippe hvem som vinner OBOS-Ligaen.