Bilder av Brighton manager Graham Potter som fester etter å ha vunnet 4 - 0 over Manchester United. - Bilder tatt av noen som tydeligvis har feiret en stund

Sist lørdag tok Brighton imot Manchester United på Falmer Stadium. Mens Manchester United manager Ralf Rangnick etter kampen måtte be om unnskyldning var stemmingen en helt annen i Brighton leiren.

Brighton fullstendig ydmyket Manchester United og vant 4 – 0!.

Det som skjedde etterpå er svært uvanlig i Premier League, manager Graham Potter løp ut på parkeringsplassen utenfor stadion utenfor kampen og feiret sammen med fansen. – Det ble selvsagt tatt bilder og video. Først nå har det meget glade manageren kommentert feiringen. «Noen ganger er det deilig å oppføre seg litt som en idiot, sier en leken Potter ifølge Goal.com.

Les: Roy Hodgson bekrefter at Ben Foster har begynt å pakke ut av garderobeskapet

«Jeg kom ikke tilbake til bilen min. Det var den eneste måten, så jeg hadde egentlig ikke noe valg. Jeg er faktisk en helt ok person, vet du. Jeg har noen følelser og er et ganske bra selskap i en slik situasjon, vil jeg tro»

Potter fortsetter med å si at han har vist følelser de siste tre årene, noen ganger ikke på en god måte, men legger også til litt på spøk:

– Etter at du beseiret Manchester United 4-0 og spilte som vi gjorde, ser du supporterne og kjenner frustrasjonen deres over sesongen og hjemmeresultatet vårt, noen ganger er det deilig å gå med dem og oppføre seg litt som en idiot!

Brighton ligger på niendeplass i Premier League med to kamper igjen og møter Leeds på bortebane på søndag.

Les: Folkene til Paulo Dybala er i London