Har planer om å gå hele veien. (foto: giroud, twitter)

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper.

Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

Les: «Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Daily Mail skriver at Girouds representanter møtte Roma på fredag ​​for å diskutere en mulig overgang til den italienske hovedstadsklubben. – I motsetning til Erling Braut Haaland snakker Olivier Giroud med en klubb om gangen.

– I følge den italienske avisen La Gazzetta dello Sport er Roma imidlertid også interessert i AZs Teun Koopmeiners.

Olivier Giroud meldte overgang til Chelsea i 2018 etter et meget vellykket opphold på seks år i Arsenal, manager Mikel Arteta har i en spøkefull tone sagt den franske spissen alltid er velkommen på Emirates. – Det er imidlertid flere klubber som ikke spøker med sin interesse. Hvis Romasamtalene skulle strande er Eintracht Frankfurt som akkurat har tatt Champions League plassen fra Borussia Dortmund for noen dager siden. – Football Italia skriver at AC Milan følger den franske spissen tett, de mener han bli en god match til Zlatan Ibrahimovic som er på vei til å forlenge sin avtale.

Les på F7: Har realisert drømmen om å kjøre Donald Duck bilen