Oliver Kahn stråler på tribunen!

For noen få dager siden kom det rapporter om at Barcelona var enig med Robert Lewandowski om en kontrakt over tre år.

Bayern München-sjef Oliver Kahn har beskrevet det som «reinspikka tøv» at Robert Lewandowski har blitt enige om en avtale om å slutte seg til Barcelona denne sommeren og er sikker på at spissen vil forbli hos de tyske gigantene i overskuelig fremtid.

Stemningen i klubben er rimelig dårlig i dag! – I går forsvant Bayern München ut av Champions League etter å ha spilt 1 – 1 mot Villarreal i den andre kvartfinalen. – Som vanlig var det Robert Lewandowski som stod for målet til den tyske storklubben. (sammenlagt 1 – 2)

Les: Paulo Dybala er i ferd med å velge akkurat det Juventus frykter mest

Lewandowski, som offentlig har uttalt at han holder mulighetene åpne på slutten av sesongen, skal ifølge alt av media allerede blitt enig med Barcelona og hadde informert Bayerns hierarki om hans intensjon om å flytte til Camp Nou.

Kahn insisterer på at det ikke har vært noen diskusjoner med polakken angående en overgang, og at de ikke har til hensikt å la ham dra i løpet av sommeren.

«Tilsynelatende er det en konkurranse der ute: hvem vil fortelle den største tullehistorien om Robert Lewandowski. Vi er ikke gale og vi diskuterer ikke overgangen til en spiller som scorer mellom 30 og 40 mål for oss hver sesong,» sa han i Amazon Prime-video.

Legende+ 4 spillere har gjort det utrolige i Champions League med back-to-back hattrick

«Vi har ham definitivt med oss ​​en sesong til. Robert vet hva han får ut av Bayern. Vi vet hva vi har i ham. Fra da av vil vi vente og se.

33-åringen har etablert seg som den beste spissen i verden takket være sine prestasjoner foran mål, og scoret svimlende 342 mål på bare 371 kamper for de bayerske gigantene.