Oliver Berg

Det er lett for noen å glemme at mennesker som befinner seg i rampelyset også er mennesker. Oliver Berg som meldte overgang til Djurgården fra Kalmar i vinter allerede nå ønsker å forlate. Fotbollskanalen skriver at den 29 år gamle norske midtbanespilleren flere ganger har blitt konfrontrert av fans av Stockholmsklubben blant annet på et tog.

Etter at Malmö FF tok kontakt ser Oliver Berg interessen fra Syd Svergie som en ypperlig annleding til å komme seg unna fans som er viden kjent for å være sinna. Partene skal være i kontakt med hverandre uten at noe av avgjort enda.

Les: Millliardbud: Real Madrid tar ikke lenger sjansen på at Kylian Mbappe kommer gratis neste sommer

I Vinder gjorde Djurgården det som omtales som en prestisjesignering da de kjøpte Oliver Berg fra Kalmar FF. 29-åringen hadde da stått for 21 mål og 13 målgivende på sine to siste sesonger og gjort Kalmar til et topplag i Allsvenskan.

Før årets sesong forlot også trener Henrik Rydström Kalmar FF og forsøkte da å hente Berg til Malmö FF – men han valgte å ikke følge sin gamle trener og istedenfor dra til Djurgården.

I 19 Allsvenskan-kamper for Djurgården har Berg scoret tre mål (alle fra straffespark) og fem målgivende pasninger, og siden laget har hatt dårlige resultater den siste tiden, inkludert å være ute av Europa og tape mot IFK Göteborg, rettet supporterne en sterk misnøye. inn mot laget, og da er Berg en av flere som har fått kritikk fordi han ikke har lyktes bedre.

Om halvannen uke stenger overgangsvinduet og det betyr at det må handles raskt. MFFs trener Henrik Rydström har vært i kontakt med sin tidligere spiller og vil gjerne ha ham på laget sitt, spesielt siden utenlandske klubber prøver å hente Sebastian Nanasi.

Fotballkanalen får vite at Berg ble aggressivt konfrontert av sine egne supportere etter tapet mot IFK Göteborg sist søndag, først etter sluttsignal på banen før laget gikk inn i garderoben og deretter både på togstasjonen og inne i toget på veien hjem til Stockholm.

Les: Casper Tengstedt trengte ett fattig minutt på banen

Før søndagens kamp mot Malmö FF hadde Oliver Berg startet i samtlige 19 av Djurgårdens kamper denne sesongen. Men mot MFF er han på benken.