Christian Eriksen (foto: Tottenham, twitter)

Ole Gunnar Solskjaer har gjort Tottenham sin favoritt danske Christian Eriksen til et av sine toppmål for Manchester United denne sommeren.

Ifølge Evening Standard har United-sjefen har blitt oppmuntret av det faktum at Eriksen så langt ikke har godtatt en ny kontrakt for å forlenge oppholdet i Nord-London.

Les: Både Andy Robertson og Mohamed Salah satte rekorder i går

Eriksens nåværende avtale utløper sommeren 2020, og til tross for at han bare hadde et år igjen på sin avtale, vil Tottenhams leder Daniel Levy trolig kreve 100 millioner euro for å selge den tidligere Ajax spilelren.

Avisen skriver at Manchester United vil teste vannet med å komme med et åpningsbud p rundt 60 millioner som Tottenham mest sannsynlig ikke kommer til å godta.

Ole Gunnar Solskjær skal ha kommet opp med ideen om å friste Tottenham med å tilby en av Manchester Uniteds forsvarere som ikke benyttes noe ofte, Eric Bailly, Matteo Darmian og Marcos Rojo nevnes.

Tottenham på sin side har tilbudt å doble lønna til Christian Eriksen fra 70 000 euro i uken. – I følge spillerens agent er det flere klubber som også er med i «konkurransen» om Eriksen sin gunst.

Les: «Jeg vil bli her i mange år, fordi det er den beste klubben i verden»