Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Etter at overgangsvinduet stenge i England er det bare en vei spillerne kan du og det er ut porten til det store utland. – På mandag er stenger overgangsvinduet for europeisk fotball og tidligere i dag bekreftet Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær at en av de gamle kjære er på vei ut. 

Mandag stenger overgangsvinduet i europeisk fotball. Alt tyder på at flere United-spillere kan være på vei ut dørene på Old Trafford før den tid.

Midtstopperveteranen Chris Smalling er på vei til italiensk fotball og Roma skal være hans neste arbeidsgiver.

«Denne muligheten for Chris dukket opp de siste dagene. Vi diskuterte det i går, og i øyeblikket har vi seks friske midtstoppere. Dermed kunne jeg ikke love ham spilletid. Han er på flyet over dit nå» sa Solskjær i forkant av lørdagens oppgjør på St Marys mot Southampton.

Les: Ståle Solbakken hadde en prat med Nicklas Bendtner

Han tror også Matteo Darmian kan komme til å forlate United før vinduet stenger. «Det har vært interesse for ham fra Italia, men Marcos (Rojo) blir definitivt værende»

Solskjær har ryddet opp i United-stallen i stor stil de siste månedene. Torsdag ble låneavtalen med Inter for Alexis Sánchez også bekreftet.

– Vi har en tropp nå som er mindre med hensyn til antall, men som er stor nok til å ha dekning på alle plasser, smilte United-manageren.

En annen debatt som raser er om det er på tide å bruke Zlatan Ibrahimovic tilbake til Manchester United. – Han bøtter inn mål i amerikanske MLS og det er ingen grunn til at han ikke kan gjøre det samme i Premier League.

Les: Da er det bare å avtale tid, Zlatan