Best.

Den norske spilleren som alle snakker om er sønnen til Alf Inge Haaland, født i Leeds for 19 år siden Red Bull Salzburg sin målmaskin med drakt nummer 30 Erling Braut Haaland. 

Du kan på en kilometers avstand se at Erling er sønn av sin far, men i motsetning til Alf Inge, som var en meget habil forsvarsspiller elsker Erling å score mål.  – Det er ikke mange forunt å score hat trick i sin Champions League debut noe Erling Braut Haaland gjorde mot Genk.

Ole Gunnar Solskjær var fullstendig klar over at det ville komme noe stort ut av Haaland jr da de begge var i Molde, men trolig ville Manchester United manageren vente å se utviklingen før han tok med seg en av sine «game elever» til Old Trafford. Slik det ser ut nå var sommerens store tabbe å ikke hente han nå, men innta en «vente og se holdning».

Les: Gjør høsten enda mer spennende

Ventingen vil bli dyrt, for mens man snakket om litt over hundre millioner kroner i sommer, blir konkurransen om signaturen til Erling Braut Haaland og Red Bull Salzburg knallhard.

Vi tror et salg i januar til et desperat Manchester United lag vil koste flest, at det blir norgesrekord i overganger er hevet over enhver tvil.

Les på Popidol: En gigantisk flopp

Daily sport skriver at det er to spillere som bare må på plass i vinter: Newcastle-midtbanespilleren Sean Longstaff, 21, og Red Bull Salzburgs 19 år gamle landslags spiss Erling Braut Haaland.

[yop_poll id=»2″]