Ole Gunnar er overbevist Alexsis kan gjøre det bra også for Manchester United

Ole Gunnar Solskjær fortalte o store sjef Ed Woodward at han ønsket å sende ut ni spillere ut portene på Old Trafford i sommer, noen er ute, men ikke alle.

Presset øker på den norske manageren etter en begredelig uke som bare ga dem uavgjort 0-0 mot AZ Alkmaar og tap 1-0 mot Newcastle noe som gir dem bare ni poeng på åtte Premier League-kamper.

Les: David Moyes har gitt klarsignal – venter nå på muligheten til comeback

Solskjær har innrømmet at selvtilliten er lav

United møter Liverpool etter den internasjonale pauser med forskjellige rapporter som hevder et nederlag med store tall vil 46-åringen fp sparken bare 10 måneder etter at han ankom, opprinnelig som vaktmestersjef i desember.

Solskjær vil imidlertid ikke bli overrasket over Uniteds kamper da BBC hevder at ‘kilder’ fortalte dem “at Solskjærs første syn etter å ha erstattet Mourinho var at United trengte å bytte ni spillere”.

Solskjær har sanksjonert salget av Romelu Lukaku, Ander Herrera og Matteo Darmian, mens Alexis Sanchez og Chris Smalling har gått ut på lån. I mellomtiden dro Marouane Fellaini til Kina i februar, og Antonio Valencias kontrakt ble ikke fornyet.

Les på Popidol: Call of Duty-traileren kliner til med «Enter Sandman» slik du aldri har hørt det før

Rapporten beskriver den nåværende situasjonen, og hevder også at et medlem av Uniteds stab betegnet det som et «middelmådighetsforhold».

Til tross for at Uniteds sommerankomster har vært oppmuntrende. United brukte rundt 150 millioner pund på Harry Maguire, Daniel James og Aaron Wan-Bissaka, men United-sjefen ønsket mer.

BBC sier at  «Solskjær var opptatt av å gjøre ytterligere signeringer, men en kombinasjon av at de riktige spillerne ikke var tilgjengelige, manglende evne til å få uønskede spillere ut av klubben for å skape plass og mer cash gjorde det vanskelig å følge hans ønsker.»