Har fått inn ungdommen og spillere han selv ønsker.

Det er liten tvil om at Ole Gunnar Solskjær begynner å lykkes med sin plan for hvordan nye Manchester United skal se ut. – Han bygger metodisk og har klare krav til de som spiller for han. Alle får en sjanse, men de må ta vare på den.

Ole Gunnar Solskjær har blitt stadig tydelige på at han er i ferd med å miste tålmodigheten for en rekke Manchester Uniteds spillere.

Les: Jorge Lorenzo tilbake i MotoGP

Solskjær og klubben er klar over at de trenger å fortsette ombyggingen til sommeren. Direktør Ed Woodward sier de vil fortsette å være like «ansvarlige» som i vinter.

«Vi vil ta den samme planlagte, disiplinerte tilnærmingen denne sommeren,» sa Woodward under kunngjøringen om Uniteds 2. kvartal.

«Det er vanskelig å si i prosent, men vi kommer dit, dag for dag,» sa Solskjær når han snakket om Uniteds fremgang. ”Det er fortsatt noen dager her hvor jeg ikke er 100 prosent fornøyd med det som har skjedd, men du forstår fordi vi er mennesker. De er skuffet, men fortsetter med det».

“Jeg kommer ikke til å synes synd på deg (spilleren), du må gjøre deg tilgjengelig for neste kamp og klar i situasjoner. Det er det jeg liker. Jeg liker å se spillere som sier ‘ok, han har utelatt meg i to eller tre kamper uten forklaring’.

“Jeg trenger ikke å forklare hver gang. Noen ganger gjør jeg det, ja, men det er en måte for meg å si at jeg trenger mer. Du kan ikke bare snakke med dem 100 ganger og si, «nå trenger vi en forandring i deg». Du har hatt muligheter. ”

Les: Man Utd & Everton keeper gjør comeback

Noen av spillerne som kan være i faresonen er Jesse Lingard, 27, som ble utelatt fra troppene mot Watford og Chelsea forrige måned. Han var tilbake på benken mot Everton, men hans fremtid ser langt fra sikret ut, og bare 81 minutter fra Premier League aksjon. – Han testes forøvrig i kvelden FA Cup kamp mot Derby. Leder 3 – 0 i skrivende stund.

Phil Jones (28) har også blitt utelatt fra de fire siste troppene, og tiden hans kan godt være oppe, etter å ha blitt benket hele sesongen, og dermed bare to Premier League-starter. Andreas Pereira, 24, ble også ekskludert fra påfølgende tropper mot Watford og Club Brugge og benket mot Everton.

Ole Gunnar fortsatte: «Jeg må ta beslutninger og en dag … vel, du gir dem en advarsel, og det er det sannsynligvis, og så er det neste som kanskje ikke er her lenger. Du trenger ikke å forklare hver gang da. Du må kanskje tenke på det etter.

“Fotball har endret seg, og noen spillere blir påvirket av‘ Jeg har tjent penger, jeg har tjent dette, jeg har vunnet et pokal, jeg kan lene meg tilbake og slappe av ’. Jeg hadde det beste av partiet som manager. Hvis du vinner noe, går du videre. ”