Vet du om en fin restaurant, Paul?

Det er ikke et siste ønske fra den franske superstjernen Paul Pogba som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har tenkt møte i nær fremtid, men et ønske om en ny klubb.  

Ole Gunnar Solskjær bygget i høst laget rundt Paul Pogba og vi vet alle hvordan det gikk, først når han satt på benken og den norske manageren måtte konsentrere seg om talenter som ikke har primadonnanykker begynte pilene å peke i riktig retning.

Les: Petter Northug debuterer i kommentatorboksen på TV 2

Paul Pogba som er skadet om dagen og ikke tilbake før tidlig neste år vil trolig være en del av Manchester United frem til sommeren i håp om at han skal spille på seg økt verdi i forhold til det som kan oppnås i januar. – Det er spesielt Zinedine Zidane i Real Madrid som er hypp, men han skal hele tiden ha med Gareth Bale i en eventuell deal.

Daily Mail har sett inn i glasskula og mener å vite hvem som hentes inn som erstatter: Ajax-komet Donny van de Beek 

Den nederlandske 22-åringen imponerte stort for Ajax i Champions League forrige sesong og er en fast del av det nederlandske landslaget. Nå kan han gjøre som Matthijs de Ligt og Frenkie de Jong og dra videre til en storklubb.

Les: Anders Mol kåret til årets sandvolleyballspiller

De to havnet i henholdsvis Juventus og Barcelona. – Ajax som har solgt spillere som varme hveteboller i sommer er vesentlig dårligere i år enn sist sesong, de er allerede ute av Champions League.

Uansett, Manchester United fungerer bedre enn på lenge og Ole Gunnar Solskjær har nok selvtillit til å la de aller største stjernene forlate klubben. – Slik det ser ut kan Paul Pogba sitt ønske om en ny klubb bli innfridd, selv om det ikke skulle være en erstatter på plass.