Ole Gunnar Solskjær har funnet sentral midtbanespiller i Paris

634
Eric-Junior Dina Ebimbe

Manchester United er i diskusjoner med representantene for den 19 år gamle sentrale midtbanespilleren Eric-Junior Dina Ebimbe

RMC Sport hevder Dina Ebimbe er viktig for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, som er opptatt av å fornye United-troppen med talentfulle unggutter.

Les: Sky Sports: Barcelona kaster seg inn i kampen om Eriksen

United har behov for en ledende sentral midtbanespiller, og Dina Ebimbe har imponert stort på lån denne sesongen hos Ligue 2 laget Le Havre.

Paris Saint-Germain sitter på kontrakt frem til 2023, men har ikke planer om å hente tilbake spilleren som for tiden nyter nyter å være utlån med 18 starter i Le Havres 20 seriekamper så langt denne sesongen.

I henhold til dagens avtale skal Ebimbe være ytterligere 12 måneder på lån hos Le Harve hvis de vinner opprykk til Ligue 1. – Stortalentet er uansett land etter denne sesongen ferdig med å spille på nivå 2.

Solskjær, som la ungdommene Dan James og Aaron Wan-Bissaka til troppen sin i fjor sommer, har innrømmet at han ser i markedet for å legge flere til sin «triste» tropp allerede nå.

Les: Leicester legger inn bud på midtstopperen de latterliggjorde

Nordmannen sa: «Jeg tror fansen vår vet hva vi har startet med, og jeg har fått tillit til å gjøre den jobben, og at gjenoppbyggingen ikke går en vei hele tiden. Det går ikke bare ‘vi gjør det bra’, ‘vi gjør det bra’, jeg har sagt det så mange ganger.

«Grunnlaget må legges og kulturen må settes på riktig måte og legges ned, og denne gruppen er en god kjerne av spillere som tror på seg selv og hva vi gjør for å føre oss videre med signeringer og spillere som kommer tilbake.»