Kunne ikke dy seg..?(foto: sky sports)

Listen over Manchester United spillere som ikke er en del av fremtiden på Old Trafford er lang, blant dem Antonio Valencia og Ander Herrera, som skal være nær en overgang til Paris Saint-Germain.

Dagen startet med en den norske manageren sin første signering for Manchester United, Daniel James for rundt 15 millioner pund, før han på ettermiddagen slapp en liste med spillere som skal bort fra klubben.

Les: Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James

Ander Herrera og Antonio Valencia har vi vært klar over trolig forsvinner en stund. Valencia har vært i klubben i ti år og har båret kapteinsbindet de siste sesongene, men slet med spilletid under Solskjærs ledelse. Ecuadorianeren var bare på banen ni ganger i Premier League-sesongen som var.

Les: L´Equipe: Liverpool nærme avtale med 700 millioner-kroners-mannen

Mange spillere
James Wilson har også blitt frigitt av klubben. Han debuterte for United som 19-åring i april 2015. I debuten mot Hull scoret han to mål, men han fikk bare 15 kamper totalt for klubben. Han har vært på utlån sammenhengende siden 2015, men nå er altså hans tid i klubben over.

I tillegg til Herrera, Valencia og Wilson, har også de mer ukjente Regan Poole, Zak Dearnley, Tom Sang, Callum Whelan, Matty Willock, Matthew Olosunde, Tyrell Warren, DJ Buffonge, Callum Gribbin, Baars Josh Bohui og James Thompson blitt frigitt av klubben.