På vei tilbake, men ikke før i januar (foto: united)

Premier League-klubbene kunne denne helgen endelig fokusere på det det dreier seg om: sparke ball. Hos toppklubbene i de andre ligaene jobbes det fortsatt for å stjæle til seg de beste spillerne før 31. august – og gjerne fra Premier League-klubbene.

For selge spillere, det kan de engelske klubbene noen uker til. Dermed har United fortsatt ikke løst Pogba-floken.

Les: Hør hva Solskjær og målscorerne Rashford og James hadde å si

Selv etter 4-0 i sesongpremieren mot Chelsea, er ikke franskmannen overbevist om at Old Trafford er stedet.

– Det har vært sagt forskjellige ting, men tiden vil vise hva som skjer. Det er fortsatt et stort spørsmålstegn. Jeg er i Manchester United og jeg har det gøy sammen med lagkameratene mine. Jeg ønsker alltid å vinne kamper og jeg gir alt når jeg er på banen, sier Pogba ifølge RMC Sport.

Har det gøy med lagkameratene mine…

Se på Popidol: Manchester Uniteds trailer for United 2019/20 – The Movie

Vi tipper det er noen United-supportere som begynner å bli rimelig lei av hele Pogba.