Vi er i gang før vi er i gang. (foto: united, twitter)

Det er fortsatt tre lag som kan gå forbi før den femte serierunden er over, men uansett, vil dagens seier vise seg å være utrolig viktig. – Denne sesongen har straffer og mangel på straffer preget Manchester United, men idag mot Leicester fikk ordet straffe plutselig positiv klang host hjemmepublikumet.

Manchester United vant 1-0 over Leicester da de to lagene møttes i Premier League. Marcus Rashford scoret det eneste målet i kampen på straffe.

Les: Spisssensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store

Manchester United åpnet Premier League-sesongen med et smell da Ole Gunnar Solskjærs tropper banket Chelsea 4-0.

Siden har de bare hentet to poeng på tre kamper og var derfor meget ivrige på å lande sesongens andre seier da Leicester kom på besøk lørdag ettermiddag.

Brendan Rodgers bortelag hadde ennå ikke registrert et nederlag i sesongen før besøket på Old Trafford, der de fire første kampene i sesongen har gikk åtte poeng.

Kampen var imidlertid bare åtte minutter gammel da Leicester ble sendt av banen mot det første nederlaget. Marcus Rashford satte inn 1-0 på et straffespark.

De besøkende var mer inne i kampen, men begge lag hadde vanskelig for å spille sjansene sine helt inn i mål i første omgang.

Fire minutter ut i andre omgang kunne formrik Daniel Jamens kommet til 2-0. Han tok en god sving og avsluttet utenfor kanten av feltet, men han sendte ballen i nærheten av Kasper Schmeichels mål.

Fem minutter senere var det James Maddison fra bortelaget som fikk en god sjanse. Frisparksspecialisten hadde en sjanse til å ta ledelsen på frisparket.

Harry Maguire har ennå ikke funnet nettmaskene som Manchester United-spiller, og etter en times spill sørget Kasper Schmeichel for at det ble slik. Den danske målvakten var på plass da head-stopperen stoppet et forsøk på mål.

Den danske målvakten kunne imidlertid ikke gjøre annet enn å se etter 82 minutter da Marcus Rashford sendte et direkte frispark mot boksen. Schmeichel kunne imidlertid se forsøket krasje mot stolpen.

Leicester kastet alt frem i sluttminuttene i forsøket på å utligne, men mislyktes. Manchester United holdt hent inn vant 1-0.

Manchester United har nå åtte poeng etter de fem første kampene i sesongen – samme antall som Leicester.