Og der kom endelig Philippe Coutinho avtalen

Philippe Coutinho

Det kan virke som om storklubbene i La Liga bruker den tyske storklubben Bayern München som avfalldunk for spillere som de selv ikke får til å virke så bra. – De siste to årene har Real Madrid hatt den colombianske stjernen James Rodriguez plassert i Bundesliga og nå er det Barcelona sin tur. 

Barcelona har ifølge deres direktør Guillermo Amor gjort en utlånsavtale med Bayern München om Philippe Coutinho, noe han bekreftet til Vamos før Barcelona møtte Athletic Bilbao fredag kveld.

«Vi kan bekrefte at det er enighet med Bayern München angående lånet av Coutinho»

Uendelig historie

Det kan også bety, hvis vi skal spekulere litt at det ikke blir en Neymar overgang til Barcelona i denne omgang. Barcelona skal ha tilbud Paris Saint-Germain en milliard pluss Philippe Coutinho og fått nei.

Det er bare noen dager siden vi hørte at Paris Saint-Germain bekreftet at de nesten var i havn med en «bytteavtale».

Les: RMC Sport: Det er enighet om Coutinho-overgang

Det var en big deal, både penge og følelsesmessig da Coutinho tidlig i 2018 forlot Liverpool til fordel for Barcelona. Da signerte han en kontrakt som varer til 2023. Avtalen ga den engelske klubben 120 millioner euro pluss bonuser.

27-åringen har ikke levd opp til de store forventningene som ble stilt da han ble hentet, og har slitt med å finne sin plass i laget. Han er brukt vekselvis på midtbanen og i angrepsrekka.

Les på Popidol: Den 21-år gamle Disney stjernen Bella Thorne bytter endelig til pornobransjen