Martial som best. (foto: united, twitter)

Da Ralph Hasenhüttl gikk ned på kne etter 1-0 seieren over de regjernende Premier League-mesterne sa vi at nå var endelig 0-9 tapet mot Leicester i oktober 2019 healet. På tirsdag ble såret revet åpent igjen av et nådeløst Manchester United.

Det begynte rått for Hasenhüttl etter to minutter da han forsto at han måtte lede laget med 10 spillere i 88 minutter mot et av balløyas for tiden desidert beste lag. Rødt kort til Alexandre Jankewitz og rett i garderoben.

Les: Snart får vi se Neymar og Lionel Messi på samme lag

Etter dette sa det bare boom, boom, boom boom, boom, boom, boom, boom, boom. Wan-Bissaka, Rashford, selvmål Southampton, Cavani, Martial, McTomnay, Fernandes, Martial, James. 14 skudd på mål og 9 av disse scoringer er bare helt rått.

Når man begynner å synes synd på motstanderne, da er det voldsomt. Denne tirsdag kveld i mørkeste koronatid syntes vi virkelig synd på et av de mest overraskende klubbene i Premier League denne sesongen.

Manchester United hadde syv (!) ulike målscorere og skrev seg inn i en eller annen historiebok. For Solskjær var dette et vulkanutbrudd av en anerkjennelse av jobben han har gjort siden disse hektiske desemberdagene i 2018.

Les: Solskjær har skrevet fotballhistorie med STORE BOKSTAVER – og gullpenn

Vi sitter fortsatt og gnir oss i øynene.

Les: Boca Juniors er fantastisk glade over Marcos Rojo signatur