Skynder seg sakte.

President Florentino Perez fulgte med Real Madrid-troppen på den første borteturen etter «coronalockdown». Akkurat nå spiller de mot Real Sociedad på Reale Arena. – Hvor utleide Martin Ødegaard og Sveriges store talent Alexander Isak vil jobbe knallhard for å gjøre det til en dårlig kveld for manager Zinedine Zidane.

Det er ni «finaler» igjen av La Liga sesongen for Real Madrid, de har toppplassering innen rekkevidde etter at Barcelona spilte uavgjort i en tam 0 – 0 forestilling mot Sevilla.

Les: Bare noen dager til Markus Henriksen kan ta av «Hull lenkene»

De to klubbene har et meget godt forhold

Los Blancos president Florentino Perez vil reise mer sammen med troppen, for å få en bedre forståelse for hva spillerne ønsker, de siste ukene har han også besøkt troppen i Valdebebas av samme grunn og få en følelse av status.

Det er ikke normalt at klubbpresidenten reiser med troppen til bortekamper, men han vil være med troppen med det eneste unntaket at han kommer til stadion i sin egen private transport i stedet for på laget. buss.

Marca skriver at han om dagen vurderer fremtiden til Martin Ødegaard samt Reinier og Takefusa Kubo som er spillere Real Madrid er opptatt av å bringe tilbake til klubben.

Real Sociedad president Jokin Aperibay har ikke gjort det til noen hemmelighet at han ønsker å forlenge Ødegaards opphold i klubben.

«Spilleren ønsker å spille, og hvis det ikke det er gjort noen endring på Real Madrids midtbane, kan det hende han får vanskelig med å få minutter på Bernabeu, men avgjørelsen ligger hos Perez».

Real Madrid og Real Sociedad har et godt forhold og gjensidig forståelse, de har i lang tid hatt stor trafikk av spillere som flytter mellom de to klubbene. – Enhver avgjørelse hvil ta hensyn til at det forholdet skal videreføres.

Likevel er det klart at Ødegaard skal diskuteres så snart Perez sin «kartlegging» og Real Madrid sin beskaffenhet frem mot sommeren vises.