Er ikke hyret inn som fotomodell. (foto: arsenal, twitter)

Den norske midtbanespilleren startet sin første kamp for Gunners mot Leeds og sier at han koser seg på Emirates Stadium.

Martin Ødegaard har snakket om muligheten for en permanent overgang fra Real Madrid til Arsenal, og den norske landslagsspilleren innrømmer at alt er mulig.

22-åringen kom til London i januar på en låneavtale til slutten av sesongen.

Han debuterte fra start i Premier League helgen og det kunne ikke gått mye bedre. Ødeggard som tidligere hadde gjort to innhopp fra benken, bidro sterkt i Arsenals 4-2-seier over Leeds. Arsenals stjernespiller Pierre-Emerick Aubameyang var i storform og sto for tre av målene.

Arsenal passerte Leeds på tabellen etter helgas seier og er nå på en litt skuffende tiende plass. Men det ikke mange poeng opp til Europa League-plass for London-klubben. Tror du Ødegaard og Arsenal klarer å sikre seg en plass i Europa neste sesong? Du kan spille på det og mye annet med bet365 bonuskode 2021.

Ødegaard utelukker ingenting når det gjelder hans fremtid.

På spørsmål fra TV2 om han kunne fortsette i Arsenal utover denne sesongen, sa Ødegaard:

  • «Du vet aldri hva som kommer til å skje, men foreløpig fokuserer jeg bare på å gjøre mitt beste denne sesongen og hjelpe laget så mye som mulig.»

Hvordan har Ødegaard gjort det så langt?

Mikel Arteta snappet opp den lovende playmakeren da han forsøkte å bringe ekstra kreativitet inn i Arsenals tropp.

VM-vinner Mesut Ozil var i ferd med å sikre seg en overgang til Fenerbahce, og etterlot Arteta med færre muligheter i nr. 10-rollen.

Unge Emile Smith Rowe har hatt en gjennombruddssesong i Nord-London i år, men han er bare 20 år og trengte konkurranse og dekning.

Ødegaard har gitt det, men den tidligere tenåringssensasjonen har blitt matchet forsiktig på Emirates Stadium så langt.

Han har spilt 110 minutter Premier League-fotball på totalt tre kamper og så komfortabel før han ble erstattet av Mohamed Elneny i andre omgang av seieren over Leeds.

Odegaard nyter tiden i England og sa til Arsenal Media:

«Det er litt annerledes her, men jeg tror jeg tilpasser meg ganske greit. Måten de tok meg med på laget – lagkameratene mine – og hvordan de behandlet meg, så vel som manager og alle i klubben, har hjulpet meg siden første minutt.»

«Jeg føler meg veldig komfortabel og som en del av laget, så det har vært lett å komme inn i denne gjengen på grunn av måten de er og måten de behandlet meg på. Jeg er bare veldig glad for å være her, og jeg er stolt over å være en del av dette laget», sa Ødegaard.