Kieran Tierney nederst og Martin Ødegaard på topp

Vi vet allerede Martin Ødegaard er sjef på midtbanen til Arsenal, men nå blir det ifølge Sportbible offisielt. Manager Mikel Arteta har vært på søken etter en ny hærfører etter at Pierre-Emerick Aubameyang forlot sist vinter.

Aldri noe trøbbel og alltid hyggelig (og muligens litt kjedelig)

Alle vet at med å benytte en forsiktig nordmann i rollen som kaptein vil man ikke oppleve noe trøbbel uansett. Vi kommer ikke til å få en gjentagelse at kaoset og sinne som oppstod da Pierre-Emerick Aubameyang forlot Arsenal for Barcelona sist vinter. Han var fraværende fra flere kamper som et disiplinærtiltak og han ble fratatt kapteinsbindet før han til slutt forsvant ut portene på Emirates.

Les: Brentford henter «Player of the Year»

Våren som fulgte ble det ikke offisielt utnevnt en ny lagkaptein, Alexandre Lacazette og Martin Ødegaard bar på omgang kapteinsbindet som vikarlagskapteiner resten av sesongen.

Men nå skal trener Mikel Arteta ha tatt en avgjørelse om en ny lagkaptein. Martin Ødegaard som allerede er kaptein for det norske landslaget skal inneha samme jobb for Arsenal den kommende sesongen. Han er allerede lagkaptein for det norske landslaget.

Nordmannen kom til Arsenal på lån i januar 2021 og ble etter sesongen kjøpt ut av London-klubben. Kontrakten hans løper til sommeren 2025.

Les: Ole Gunnar Solskjær takker nei til landslagssjefsjobben i et VM kvalifisert land vi ikke liker å sammenligne oss med