(c) Bilde: Odd Ballklubb: Jan Frode Nornes

Heldigvis har trener og klubb klart å gjennomføre siviliserte samtaler og blitt enige om en sluttavtale. Odd viste som så mange andre fotballklubber dårlig ledelse da de i helgen fortalte verden de ønsket seg en ny hovedtrener, men samtidig ikke ville gi hovedtrener Jan Frode Nornes sparken og heller gi han andre oppgaver.

Forrige sesongs skuffende 13. plass er bakteppet for ønske om en endring!

Les: Conte plasserer Tottenham i førersetet foran West Ham sin favoritt Manchester United stjerne

Det var ikke aktuelt for Nornes som faktisk kom til klubben så tidlig som i 2008 og jobbet som assistenttrener i 12 år før han ble hovedtrener etter at Dag-Eilev Fagermo sluttet og overtok Vålerenga. – Han var også spiller i klubben mellom 1999 og 2006 så båndene er sterke.

Odd har sendt ut følgende kommentar i form av en pressemelding: «Både Jan Frode Nornes og Odds Ballklubb er lei seg for den situasjonen som har oppstått, men er enige om å fortsette hver for seg som Oddere»

Ingen vil kommentere noe mer, men vi regner med det ligger en kompensasjon i bunn. I og med at Odd befinner seg langt inne i de dype skoger i Skien kommer i hvert fall deler av sluttvederlaget i form av noen favner med ved.

Sist helg ble det klart at Nornes ikke får fortsette i trenerrollen i klubben.